meise

 In Forum

Met enige vertraging, maar hier mijn impressies.

Zoals eerder geblogd ziet Meise er op papier een onschuldige wedstrijd uit, maar omdat je met het fietsen begint, is het behoorlijk intensief. Dit jaar minstens 2 kanonnen aan de start: Kjell De Hertog (die L’Eau d’Heure gewonnen heeft) en Nick Debusschere (ex-TTG en actief op wielerwedstrijden). Maar ook een aantal notoire sterke fietsers zoals MTT-er Marc Mathys en de eeuwige trio’s.

En waar ik voor vreesde is dus gebeurd. Een kleine hapering in de bergop naar Vijfwegskes en een gat van enkele tientallen meters. In de bergaf er net terug bijgeraakt, maar het accordeon-effect na de bocht richting kerkhof was er teveel aan en ondergetekende lag eraf om in de laatste toer opgeraapt te worden door een drietal met Joost erin.

Frisse duik in het bad en goed kunnen doorzwemmen (als je met de kopgroep binnen komt is dat wel anders). Sloefen aan en naar ik zelf vond goed gelopen.

Eindtijd 52:30 oid, zo’n minuut trager dan 3 jaar geleden toen ik in topvorm zat. Gezien het fietsverhaal eigenlijk niet slecht he !

En surprise: 3de in de categorie 30-50.

 

Volgende uitdaging is Viersel. Olivier komt daar ook aan de start. Ik ben benieuwd.

Start typing and press Enter to search