super ttg week-end

 In Forum

Ja, het moet gezegd, TTG is GROOT!!!! Een kleine club met grootse prestaties. Welke club kan zeggen dat ze met 10 aan de start van een IM staan en dan ook nog alle 10 over de meet komen, met voor elk fantastische prestaties. Van die 10 zijn er 2 die zich rechtstreeks kwalificeren voor Hawaii!!!!

en terwijl de mannen uren an het zwoegen waren, zette ook onze jeugd hun beste beentje voor. Op zaterdag behaalde Pepijn opnieuw zilver tijdens de zwemloop (en hij is nog maar 1ste jaars!). Op zondag was er een jeugdcup duatlon. Cedric, die de laatste weken door allerlei kwaaltjes geplaagd werd, zette er zijn beste prestatie van het seizoen neer, met een mooi gebalanceerde wedstrijd. Robin begint het wedstrijdtempo in de benen te krijgen en eindigde 6de. Joost, die materiaalpech had en aan het fietsgedeelte begon met het opleggen van zijn ketting, behaalde zijn 1ste medaille in een jeugdcupwedstrijd, maar was toch ontevreden, want zonder die materiaalpech had er meer ingzeten dan brons. Tenslotte kwam Tim, die de coaching van de andere atleetjes op zich had genomen terwijl de mama voor de iron-mannen aan het supporteren was, aan de start aan wat voor hem een trainingswedstrijd was. Na een vlot 1ste loopgedeelte en wat geharrewar tijdens het fietsen, begon hij heelhuids (ja, met al die pech al dit jaar is dit al een prestatie) aan het laatste loopgedeelte. Dit verliep super-vlot en hij zette hier de 1ste looptijd neer. Uiteindelijk viel hij nipt naast het podium (4de, precies zoals zijn papa in Klagenfurt), maar het doel van deze trainingswedstrijd, een vlot loopgedeelte na het fietsen, werd zonder probleem gehaald.

De toekomst is dus verzekerd, onze beginnende atleten en kwart-atleten hebben dit jaar ook al bewezen wat ze waard zijn. Kortom een seizoen dat heel goed verloopt en zeker nog verdere schitterende prestaties zal opleveren!!!!

 

een fiere trainster, mama en echtgenote die nog heel wat plannen heeft voor de toekomst van onze club!

 

Start typing and press Enter to search