druk druk druk

 In Forum

zondag de 10 miles gelopen, samen met Silke. Zij wou deelnemen, dus als ik toch naar daar moest dan maar meedoen. Ambities, niet echt, maar ja als je er eenmaal bent wil je toch alles uit de kast halen. Ervaring genoeg, maar me toch laten meeslepen door de massa ( zou op mijn leeftijd al lang beter moeten weten). Het eerste stuk was de zon van de partij, mijn mond (nieettegenstaande een halve liter water 15' voor de start) kurkdroog en het tempo te hoog. Na iets meer dan 6 km de eerste bevoorrading en dat deed deugd, eindelijk het verstand om toch wat gas terug te nemen. De voorbereiding was er natuurlijk niet, na 10 dagen fietsen in Spanje en daarna natuurlijk de was en plas, de trainingen begeleiden, de schema's opstellen, maar een mens wil dan toch maar meedoen. Uiteindelijk bleef alles goed draaien, die tunnels vielen veel beter mee dan wat ik me herinner van de Brusselse tunnels tijdens de 20 km. De konijnepijp was wat mij betreft absoluut een meevaller en binnen de kortste keren ben je aan de aankomst. Het mocht uiteindelijk toch wat langer zijn of ik had natuurlijk toch maar iets sneller moeten lopen en wat minder gas terug nemen. Nu ja, met 1u22 ben ik niet helemaal ontevreden (20ste Dame45) zeker niet gezien het gebrek aan voorbereiding en bleef ik mijn pupillen nog voor. Silke deed het ook prima, ondanks de astma-aanval.

Het was opmerkelijk hoeveel mensen langs de kant lagen en hulp van het Rode Kruis nodig hadden. Ik snap eigenlijk niet hoe zot sportmensen toch kunnen zijn om alles te geven tot ze erbij neervallen … Ik hoop enkel dat ik mensen verder kan begeleiden en leren om hun grenzen te kennen en te verleggen zonder zo extreem diep te gaan.

Nu verder werken naar de zwemloop. Momenteel verlopen de inschrijvingen in de jeugdreeksen zeer moeizaam alsook de oproep voor helpers. OK, een zondagnamiddag als seingever of tijdsopnemer dienst doen klinkt niet echt aantrekkelijk, maar ja het is dan ook voor het goede doel 😉 Een dikke meevaller is  de inzet van de ouders en de prijzen die we hebben, amaai als we dat allemaal willen uitdelen zondag dan gaat iedere deelnemer met een koffer vol waardevolle prijzen naar huis. Hartelijk dank Marc, Marc  en Karen! Laten we nu hopen dat het weer ook nog zijn duit in het zakje doet en er toch nog een paar goede zielen zouden opdagen om de organisatie rond te krijgen.

 

Groetjes,

 

Mia

Start typing and press Enter to search