relais givres

 In Forum

Het was er me weer eentje, deze editie van de relais givrés. Ik heb enkel gemotiveerde mensen gezien die volop gingen voor hun team. Ik heb mensen grenzen zien verleggen, pijn zien hebben, zien afzien, en dat allemaal voor dat ene doel: samen met hun ploeg over de eindmeet komen!

Allereerst toch mijn bewondering voor onze kids. Het is niet evident om jezelf zo goed te kunnen inschatten dat je een hele toer op dit parcours kunt lopen zonder maar 1 maal te stappen. Profidicat! Jullie hebben het weer schitterend gedaan. En een dikke merci aan Didier die het toch weer aandurfde om dit jonge geweld te begeleiden (alhoewel hij stilletjes droomde van het fun team). Proficiat Adinda, Zeno, Arne, Lena en Didier!

Voor velen was het een eerste kennismaking met dit toch wel zware parcours. Sommigen vatten de wedstrijd vanaf het begin heel competitief op en moesten in de 2de ronde toegeven dat ze wat te hard van stapel gelopen waren, anderen startten heel rustig en hadden dan weer wat overschot om de 2de helft tot een goed einde te brengen. De atleten die hier vroeger al deelnamen wisten waar ze aan toe waren en konden net iets beter doseren. Voor iedereen was het een mengeling van afzien en genieten, maar toch blijft het samen over de eindmeet komen het mooiste moment. Jammer dat we net naast het podium terecht kwamen met onze eerste ploeg, alhoewel net? We kwamen wel 5 minutern tekort, maar de individuele resultaten zijn wel schitterend te noemen. Tim haalde de snelste tijd, onze master Olivier deed het net snller dan de jonge Robin die zijn ambities voor het volgende seizoen op duatlon heeft gelegd. Dit wordt echt super! Uiteraard waren de andere prestaties ook niet te onderschatten. Nog een dikke proficiat aan Yasmine, Leila, Marleen, Wendy, Olivier, Luc, Jose,  Tom, Guillaume, Jermey, Cedric, Louis, Michiel, Robin, Arne,Tim, Benjamin, Johan, Pieter-Jan en onze invaller van de dag Patrick (de papa van Guillaume).

 Doe zo voort! binnenkort zijn er de zwem- en looptest en dan trainen we verder naar de ploegentriatlon die het startschot geeft voor het begin van het triatlonseizoen. Met ons team van gemotiveerde trainers hopen we jullie te kunnen begeleiden om op een verantwoorde manier opnieuw jullie grenzen te zien verleggen. Het is toch heerlijk om trainer te zijn en mee te kunnen genieten van al die mooie momenten!

Bedankt allemaal! 

Start typing and press Enter to search