zwembad Strombeek

 In Forum

Eindelijk was het dan zover, eindelijk mochten we het zwembad van Strombeek induiken!

Al heel vroeg stonden een aantal van onze jongste atleetjes wat onwennig in de inkomhal tussen de "echte zwemmers" van de zwemclub. Het was voor hen een eerste kennismaking met het nieuwe zwembad EN hun nieuwe vriendjes…

Nadat door de voorzitter van de zwemclub het lint werd doorgeknipt en we in een speech welkom geheten werden (en waarop de samenwerking tussen zwemclub en triatlonclub nog eens benadrukt werd), mochten ze dan door de deur naar het zwembad.

Na wat gespeel, een ludiek inzwemmen en veel foto's werden onze atleetjes gekeurd en goed bevonden. Vanaf nu zijn ze welkom op maandag of dinsdag van 19-20u30.

Terwijl de jeugd nog aan het genieten was van het recreatiebad, stonden al heel wat volwassenen voor de deur te trappelen van ongeduld. Uiteindelijk mochten ze dan ook naar binnen. De zwemclub had gezorgd voor het protocol (lintjes knippen, speech, foto's,…) wij zorgden voor de eerste ernstige training. Met 45 man in 6 (smalle) banen was het toch wel wat wennen. Er werd al deftig geoefend op het onderkloppen van de concurrentie, dat zal in de wedstrijden dus al heel goed gaan.

Het was een goede training, in een mooi bad, met voldoende kleedhokjes en warme douches, kortom, heerlijk om eindelijk binnnen de eigen gemeente te kunnen trainen. En de resultaten hiervan zullen wel blijken uit de wedstrijdresultaten!!!! Tot vrijdag voor de volgende sessie 

Start typing and press Enter to search