kwart triatlon Vilvoorde

 In Forum

Een kwartriatlon voor eigen publiek, in eigen streek, waar er steeds supporters zijn voor TTG, daar kijk ik altijd naar uit. 

Deze kwart was mijn tweede dit jaar, en in teken van de voorbereiding voor de halve van Eupen, over 26 dagen ( D-day 7 augustus ). Deze halve is mijn grote triatlondoel voor dit jaar, het zal mijn eerste halve zijn.

Vilvoorde = 1500 m zwemmen zonder pak, toch steeds wat lastiger dan met pak, maar toch de 1500 meter gehaald, hoewel ik er misschien 1700 van heb gemaakt, beter leren orienteren dus !

wissel : te traag, was nog teveel aan het uitpuffen van het zwemmen.

Fietsen : vollenbak in groep, een goed groepke kunnen vinden en veel kop genomen, maar de eer wil ook wat, en om door te moeten gaan als wieltjeszuiger, das mijn ding niet. Bij het binnenrijden van Vilvoorde nog een groep van 10 dames langsgegaan om niet gehindert te worden in de wisselzone. Als eertse in wisselzone en als eertse weg ( van het groepke dat met mij gefietste had. De echte koplopers hadden al 2 rondes lopen gedaan.

wissel : ok

Lopen : de mannen van mijn fietsgroep zijn me niet meer langsgegaan,   1ste ronde voorbij de bevoorrading een goed ritme gevonden, 2de ronde, lichte steekjes aan de maag, even mezelf tegen gekomen, maar goed doorgezet, en vanaf ronde 3 geen last meer, het tempo kunnen opdrijven, 4de ronde terug een frisser gevoel en vlot over de finish.

Ben tevreden want :

zwemmen 1500m zonder pak OK, dan zal 1900m met pak wel lukken ( hoop ik )

fietsen 38,5 gemiddeld vond ik snel, in Eupen toch wat beter doseren, want dubbele afstand + langer lopen erna

lopen : gevoel OK, iets minder dan Retie, maar waarschijnlijk toch iets meer vermoeid door het fietsen.

Op naar Eupen.

Andere deelnemers :

Proficiat Nicolas speed Auverdin met zijn tijd onder de 2 uur : 11 de plaats, 1:58:46

64ste plaats , ikke in 2:21.57

68ste plaats , Tom last minute inschrijving Hoogewijs, in 2:23:55 

102de plaats, proficiat 3de in haar categorie, Karina Peetroons in 2:35:00

 

Afspraak te Eupen ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search