Laatste training van het jaar…

 In Forum

Het was (wat mij betreft) vanmorgen de laatste training van het jaar 2007. En het afscheid was er eentje van formaat: zadelbreuk. Het overkomt profs ook, maar mijn bedenkelijke relatie met de aardse zwaartekracht (ook wel eens gewicht genoemd) zal er ook wel voor iets tussen zitten. 't is mijn 3e of 4e keer al, telkens met een andere fiets maar toch…

 

Het gebeurde iets voorbij Meise, na ongeveer 30km fietsen (vanuit Vilvoorde). Met wat gevoel voor evenwicht kon ik het zadel nog wat balanceren op de zadelpen, maar ik mocht er niet aan denken dat de zadel ineens zou wegschuiven en ik met volle gewicht op de zadelpen zou terechtkomen. Ik zou nooit meer dezelfde zijn. (image)

 

Ik ben tot net voor Grimbergen geraakt en heb daar in een buskotje gewacht op de eerstvolgende bus, hopend dat ik zou meemogen. 5 minuutjes later was hij daar dan, en gezien mijn penibele situatie maakte de vriendelijke chauffeur een uitzondering. Gelukkig was ik niet al te vuil.

 

Thuis nog wat gelopen, zo heb ik toch nog iets gedaan. Al ging het niet al te vlot moet ik zeggen, de fietsbenen waren al slecht, het lopen was al helemaal afzien. Dinsdag zetten we 2008 in met nog eens een looptochtje, als ik tenminste de nacht ervoor al niet te diep ben gegaan.

 

Aan allemaal een mooi en blessurevrij 2008 gewenst!

Start typing and press Enter to search