1 mei 2008 – Ploegentriatlon Landen

 In Forum

Om te beginnen wil ik even stoefen over mijn fantastische club. Een grote club als WTT met veel meer leden als TTG kon dit jaar geen enkele groep samenstellen om mee te doen vandaag. Wij hebben zelfs nog vervangers gevonden wanneer in een van de drie ploegen iemand door blessure niet kon meedoen. Dit bewijst dat bij ons niet alleen het sportieve en competitieve van belang is maar dat we ook een club zijn met een vriendschappelijke sfeer en met engagement. Bedankt aan alle deelnemers, supporters en onze fotograaf.

 

De derde ploeg mocht eerst vertrekken, met een klein half uurtje vertraging weliswaar. Voor Alice en Kristel was het de vuurdoop, voor Kristel was het zelfs de eerste keer op haar nieuwe fiets en ze was dus wel een beetje nerveus. Maar ze hebben zich niet laten kennen, Alice was zelfs steeds voorin te vinden tijdens het fietsen, en had ook bij het lopen gemakkelijk mee gekund ware het niet dat ze haar dokter had beloofd om niet te lopen. Ik had ook beloofd om niet te lopen, maar dan aan het team.

 

Uiteindelijk vond ik het een mooie wedstrijd in een van de mooiere streken van het land, al was ik niet echt gelukkig met de parcourskeuze en de staat van de weg. Ook de beveiliging van de fietsen had veel beter gemogen. Volgend jaar hopelijk beter weer.

 

(image) (image) (image)

Start typing and press Enter to search