Alain geniet tijdens Mr. T

 In Geen categorie

Op zondag 23 augustus maakte ik mij op om zelf voor de eerste keer deel te nemen aan de Mr. T in Gent. Anne was echter na 3 jaar blessureleed opnieuw paraat om ook deel te nemen aan de Just for fun wedstrijd die om 10uur van start ging. Ze had wel een luchtpijpontsteking maar wou het dit jaar niet aan haar laten voorbij gaan. Voor deze wedstrijd zijn er geen uitslagen opgemaakt  maar er waren nog vrij veel mensen achter haar en ze had zeker een positief gevoel.

Om 14 uur begon de reeks voor de heren. Het was goed weer 26 graden en volle zon. Het zwemmen ging vrij vlot,  na 18:56′ had ik het zwemmen achter mij.

Nadien kon ik beginnen met het fietsen. Er was veel volk en dus kon ik aansluiten bij een groep waar goed gewisseld werd en dus een behoorlijk tempo gereden werd. Door de felle wind op 50% van de weg was het wel nodig om niet alleen te zijn. Er zijn veel fietsers gevallen (5 of 6 groepen), waarschijnlijk door de wind en gebrek aan aandacht voor de veiligheid. Na 35:17′ had ik de 20 km achter mij en kon ik beginnen te lopen,

Voor het lopen ging het niet zo goed. Mijn hartslag kreeg ik niet naar omhoog, en de snelheid was beperkt. Ik kon mijn snelheid van tijdens de trainingen helemaal niet halen. Na 28:07′ lopen heb ik de finish gehaald.

Als eindresultaat heb ik de Mister T gedaan in 1:28:04′ en geëindigd als 292ste op 408 deelnemers. Ben heel tevreden na 2 jaren in de club om zo goed mee te kunnen doen.

Mvg.

Alain

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search