Tribe 70.3 Challenge

 In Geen categorie

Beste Atleten,

Er bleek een grote interesse te zijn voor dit project, 16 personen vulden het antwoordformulier in en gaven hun voorkeur aan voor de wedstrijd die ze zouden willen afwerken. De voorkeuren voor de wedstrijden waren divers en we hebben dan ook een keuze moeten maken. Hierbij hebben we als coaches zoveel mogelijk rekening gehouden met de aangeduide voorkeuren, met een optimale opbouw naar de wedstrijd toe en de toegankelijkheid van de wedstrijd voor zoveel mogelijk mensen. We beseffen dat we niet iedereen even gelukkig zullen maken met de keuze, maar hopen toch dat de ontgoochelden zich aansluiten bij het project. Samen kunnen we er een leuk seizoen en een fijne wedstrijd van maken!

Binnen het project zullen we toewerken naar de halve triatlon in Robertville op 31/08/2014: http://www.belman.be/. Inschrijvingen voor deze wedstrijd starten op 01/11/2013. Er zijn slechts 200 plaatsen beschikbaar, tijdig inschrijven is dus de boodschap. Deze wedstrijd zal tevens ook gelden als officiële Tribe Clubkampioenschap halve triatlon.

Aangezien er heel wat mensen de Ironman 70.3 te Luxemburg op het programma staan hadden, nemen we dit op in de planning als testwedstrijd. Hier zullen geen specifiek doorgedreven trainingen voor op het programma staan, de algemene basisopbouw zou moeten volstaan. Voor de andere mensen binnen het project werken we een uitdagende testwedstrijd over de olympische afstand af in dezelfde periode.

Er bleek voldoende interesse voor de running smart, deze zal dan ook aangeboden worden aan de mensen die hierin geïnteresseerd zijn.

We zouden vanaf volgende week (eerste week november) van start willen gaan met het programma. Voor de mensen, die zich definitief willen engageren om deel te nemen aan het project, heb ik alvast volgende actiepunten:
Vastleggen van je inspanningstest + ECG (tijdens inspanning). Vraag zeker om nadien je resultaten in digitale vorm door te sturen zodat de coaches deze kunnen bekijken en analyseren.
Je mail adres doorgeven via: https://docs.google.com/forms/d/1AxiKJa7y9Rz6XxgRbE6wLPBxcUWONlbBaSh1lgeHhNs/viewform
Zo snel mogelijk inschrijven voor de Half distance triatlon van de Belman (open vanaf 01/11/2014).
De exacte kostprijs voor het project bepalen we in de loop van de volgende weken en zullen we dan zo snel mogelijk meedelen.

Sportieve groeten,

Nick

Start typing and press Enter to search