Noteer alvast 4/2 in jullie agenda, dan wordt er thuis niet gekookt want dan gaat opnieuw de spaghettizwier tvv Kids-en jeugdwerking door in Zaal Soens, Singel 57, 1853 Strombeek-Bever

Dit is ons aanbod

  • Spaghetti met 3 verschillende sauzen:
    • Bolognese
    • Kaas/Hesp
    • Vegetarisch
  • Rijke keuze aan desserts en drank.
  • Neem jij graag ook nog een extra portie saus mee naar huis? (Enkel per kg), dan kan je die hier ook bestellen

En volgens de jaarlijkse traditie bieden we ook de mogelijkheid om de Kids & Jeugdwerking nog wat extra te steunen.  Koop 1 of meerdere tombolalotjes !  Altijd prijs !

Extra: Uit de 10 grootste bestellingen (totale bedrag bestelling) loten we de gelukkige winnaar van een van onze fantastische hoofdprijs ! Aangeboden door onze sponsor Optiek Petillion !!

En dan nu… bestellen !

Om verspilling te voorkomen alsook de optie aan te bieden om spaghettisaus mee te nemen vragen we dit jaar om alle bestellingen op voorhand door te geven via dit formulier.

Er zal geen mogelijkheid zijn om ter plaatse te bestellen, dus gelieve nu al jouw bestelling door te geven – stel niet langer uit !

Bij bestelling zullen uw gegevens enkel gebruikt worden voor de verwerking van de bestellingen.  Nadien worden uw gegevens verwijderd.

Men zegge het voort aan alle ouders, grootouders, nonkels, tantes, neven en nichten, vrienden en vriendinnen – eigenlijk aan iedereen die zin heeft in een lekkere maaltijd en die onze fantastische club een duwtje in de rug wil geven !

Start typing and press Enter to search